Obraćanje predsjednika MNK "Duga"

Dana 05.11.2011. 40-tak članova udruga "DUGA" i "ZAVJET" prisustvovali su na osnivačkoj skupštini ogranka Primorsko-goranske Županije udruge "ZAVJET" u Delnicama.
Kako udruga "DUGA" ima veliki broj branitelja poglavito dragovoljaca domovinskog rata te aktivnih visokih vojnih dužnosnika bavi se očuvanjem temeljnih nacionalnih vrijednosti o domovinskom ratu. Vojno redarstvenoj akciji Oluja posvećen je i cageball turnir na Dugi koji se tradicionalno održava svake godine usprkos učestalim miniranjima od strane lokalne uprave koja ne želi sudjelovati u projektima udruga s Duge.
Sjedište udruge "ZAVJET" biti će na adresi TRG DUGA 1, potpredsjednik udruge "ZAVJET" za PGŽ je ujedno i predsjednik MNK "DUGA" Kazimir Baričević.
O aktualnoj situaciji i suradnji to jest ne suradnji s gradskim institucijama i opstruiranju ostvarivanja projekata od krucijalne važnosti za grad, okolicu i održavanje kulturnih i narodnih običaja očitovat će se predsjednik MNK "DUGA" K. Baričević u narednom periodu.

Predsjednik MNK "Duga": Kazimir Baričević